Outlet Bútor

A bútor webáruház

A legkényelmesebb ágyak

2018. augusztus 08. 14:11 - OutletButor

Az ágy az egyik legfontosabb bútor otthonodban, melyet minden nap használsz. Mivel életed egyharmadát rajta töltöd, ezért alaposan át kell gondolni, hogy milyet választasz. Választhatsz kárpitos franciaágyat vagy franciaágy keretet is.

A kárpitos franciaágy esetén óriási szín és szövetválaszték áll rendelkezésedre, ráadásul sokkal szebb megjelenésű, mint egy ágykeret. Sőt sok esetben olcsóbban is megúszhatod a vásárlást, mintha ágykeretet rendelnél matraccal.

Néhány kárpitos ágy a kínálatunkból:

Webáruházunk egyik legkedveltebb terméke az Azúr franciaágy. Ez a termék textilbőr-zsenilia szövetkombinációval készül. Hat színösszeállításban rendelhető meg és három méretben. Extra rugós kivitelben készül.

Ha olyan ágyat keresel, amelynek a lábvégénél is van támla, akkor a Nívó franciaágyat ajánljuk figyelmedbe. Az előző bútorhoz hasonlóan szintén három méretben, és extra rugós változatban gyártják. Ez a termék három színvariációban rendelhető meg.

Ha egy modern, nagyon igényes megjelenésű franciaágyat keresel, akkor mindenképpen nézd meg a Fullton franciaágyunkat. Ez a 160x200 cm-es fekvőfelülettel készülő ágy anyaga nagyon jó minőségű zsenilia, textilbőr oldalborítással. Az ágyhoz két kispárna tartozék.

Inkább franciaágy keretet vásárolnál matraccal? Ez is egy nagyon jó döntés, legnagyobb előnye, hogy a matrac cserélhető. Így nem kell az egész ágyat lecserélned, ha a matrac elhasználódik. Kínálatunkban több, praktikus ágykeretet is találsz. Matracot is rendelhetsz hozzájuk. A Visco matracunk többrétegű szivacsból készül, melynek felső része memóriahabos. A Plusz matracunk pedig bonell rugós.

Néhány ágykeret kínálatunkból:

Egyszerű és olcsó, de jó minőségű ágykeretet keresel? Válaszd a Luca fenyő ágykeretet, amely 2 méretben készül. Tartós és masszív ágykeret csomós fenyőből. Praktikus megoldás, megfizethető áron.

Ha az előző terméktől egy kicsit szebb megjelenésű keretet vásárolnál, akkor a Natália ágykeretet neked találták ki. Szép kivitelű, 6 színben megrendelhető ágykeret. Négy méretben készül, így biztosan megtalálod a megfelelőt kínálatunkból. Opcionálisan ágyneműtartó is rendelhető hozzá.

Egyre népszerűbb termékünk a Sarah ágykeret, amely 4 színben rendelhető meg és 160 cm-es és 180 cm-es szélességekben készül. Ehhez a termékhez is lehet ágyneműtartót kérni.

Egyik legjobb franciaágy keretünk a Sevilla keret ágyráccsal, 2 db éjjeliszekrénnyel. Különlegessége, hogy támlájába építve 2 darab éjjelszekrény található.

Az említett bútorokat megtalálod a franciaágy, ágykeret termékkategóriákban vagy középen fent, a logónk feletti keresőbe írva.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://outletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr1814045542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása