Outlet Bútor

A bútor webáruház

Felújítás után válasszunk étkezőt

2018. június 13. 11:24 - OutletButor

Berta étkező Flóra asztallal - az eredeti -

Mindig nagy fejtörést okoz számunkra a megfelelő bútor, esetünkben az étkezőgarnitúra kiválasztása.

Pár sorban itt szeretném bemutatni egyik nagy kedvencünket a Berta étkezőt Flóra asztallal. És itt most igazából nem is a Berta székeken van a hangsúly, hanem a Flóra asztalon.berta_etkezo_flora_asztallal.jpgNos igen Róla van szó.

Már önmagában is gyönyörű a megjelenése, tiszteletet parancsol és letisztult, kifinomult eleganciát sugall. Igazi gyöngyszemévé tud válni akár az egész lakásnak, vagy magának az étkezőnek.

Na akkor térjünk a lényegre.

Ami miatt igazán szeretik és igazán izgalmas ez a garnitúra, az az asztal kialakításában rejlik. A kép nagyon jól illusztrálja. Igen ennek az asztalnak nincs ki a 4 lába! :) . Szóval a Flóra asztalnak egy lába van, egy vastagabb elem, ami az asztal közepén, a súlypontjának a közepén helyezkedik el. Az alsó, a talajjal érintkező része a lábnak gyönyörűen le van élzárózva egy elegáns szegővel.
flora_asztal_wenge.jpg

Az asztal összezárt állapotában 6 személye, amely 40 cm-el bővíthető. Az asztal 2 végét szét lehet húzni és egy vendéglap helyezhető középre ami az asztal alatti rekeszben helyezkedik el amikor nincs rá szükség.

Itt felmerülhet a kérdés, ami jogos, hogy ha kihúzzuk, akkor nem borul-e fel, illetve nem billen-e meg az asztal. Nos nem. A látszata ellenére kifejezetten stabil asztal a Flóra asztal, és ezt nem mi mondjuk, hanem a vásárlóink visszajelzéseiből tudjuk. Több ügyfelünk vásárolta meg ezt az asztalt irodába, tárgyaló asztalnak. Tehát nem csak étkezőkbe tökéletes, hanem mint a vevőink is alátámasztják, tökéletes lehet egy irodába is.

Ami maximálisan mellette szól még, az az, hogy mivel nincs 4 láb az asztal 4 sarkán, így az ugye bár nincs útban sem. Tehát nem lehet belerúgni! Nem veri bele a térdét senki, és a székeket is tökéletesen lehet az asztal körül rendezni. Nem beszélve arról, hogy ha a kisgyerkőcünk nekiindul az asztal alatt rohangálni, akkor apa vagy anya nyugodtan utána vetheti magát, tuti nem karambolozik az asztal lábával a sarkon!

Összefoglalva, ez nem egy rossz választás, sőt, szerintem majdnem a legjobb. Persze függően attól, hogy hogyan illeszthető be a lakásunk stílusába. 4-5 szín közül lehet választani, és ha az online vásárlás mellet döntünk, akkor egyéb kényelmi szolgáltatások is járnak mellé. Pl. a házhoz, illetve a házba szállítás, egyes helyeken pedig az összeszerelést is ide sorolhatjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://outletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr1714045094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása