Outlet Bútor

A bútor webáruház

Otthonunk szíve: a hálószoba

2018. augusztus 22. 14:44 - OutletButor

Felgyorsult életritmusunkkal térhasználati szokásaink is átalakultak: hálószobánk sem kizárólag csak a pihenés helyéül szolgál már, a térkihasználás jegyében gyakorta párosítjuk a dolgozószoba funkciójával. Ezáltal már éjjel-nappal használjuk a teret, itt töltjük életünk egyharmadát, épp ezért otthonunk leghangsúlyosabb tere. Megfelelő kialakítása tehát kulcsfontosságú szereppel bír. Alábbi bejegyzésünkben a hálószobád berendezéséhez nyújtunk alapvető tanácsokat, melyek ötletes kombinációival vagy épp inspirálódva azokból valódi személyiségedhez szabott privát teret alakíthatsz ki magadnak, avagy párodnak egyaránt.

Hálószobánk meghatározó színeit érdemes aszerint megválasztani, hogy melyik napszakot töltjük inkább benne. A fehér, bézs vagy sárgába hajló árnyalatok tisztaságot és üdeséget jelképeznek, fényt kölcsönözve egész napra a térbe, míg a sötétebb színek az intimitást és a helység privát jellegét hangsúlyozzák. Tanácsos a függöny, drapéria és ágyneműnk színeit hasonlóan megválasztanunk, ez különleges harmóniát ad a szobának, amitől még szívesebben töltjük benne az időt.

Az ágy

Ágyunk kiválasztásának legfontosabb kritériuma a megfelelő matrac megtalálása. Túl azon, hogy pontosan kell illeszkednie az ágy keretéhez, az optimális matrac legalább 15 centiméterrel hosszabb testmagasságunknál. Fontos összetétele és rugalmassága, hiszen egyenletesen, kellő keménységgel kell alátámasztania egész testünket. Ez a gerincoszlop megfelelő tartását jelenti, legyünk bármilyen testhelyzetben is alvás közben a matracnak biztosítania kell a gerinctartó izmok potenciális pihenését. Online áruházunk kínálatában kizárólag higiénikus és antiallergén matracokkal találkozhatsz. Plusz matracunk szellőztető kapszulákkal van ellátva, míg Premium Dream és Visco matracaink több rétegű szivaccsal biztosítják a kellő pihenést, mely egyben másnapi vitalitásunk és energiánk alapjául is szolgál.

Webáruházunkból közel 60 különféle franciaágy közül választhatsz, az elegáns, és modern vonalvezetéstől a retro stíluson át egészen egyedi darabokig. Ezen felül külön ágykereteket is biztosítunk azok számára, akik már megtalálták a megfelelő matracukat. Az ágy elhelyezésekor szerencsés pozíció, ha még körbe járható és biztosított az ergonómiailag szükséges minimum 60 cm-es közlekedő sáv is.

Azon vásárlóink számára, akik nagyméretű, magas fekvőhelyes, rugós franciaágyat keresnek tökéletes választása az Azúr család palettája, ahol mintegy 6 színből válogathatunk. Az ágyat fiatalos vonalvezetés és gondosan kialakított kárpitozás jellemzi: míg a keretet és fejvéget különböző bőrhatású textil szövetek borítják, addig a fekvőfelület kopásálló zsenília bútorszövetből készül. Dorián franciaágyunk a modern vonalat képviseli, semleges textúrái, oldalt bőr borítása és fémlábai letisztult hatást biztosítanak, mely koncepciót saját igényeink szerint alakíthatjuk tovább. Michel ágykeretünk ágyráccsal kapható, szerencsés megoldásával 2 db éjjeliszekrény is kapcsolódik háttámlájához.

Az éjjeli szekrény

Ágyunk mellett elengedhetetlen egy kisebb szekrény, mely legfontosabb személyes tárgyaink helyéül szolgál. Praktikus lehet fiókos vagy szekrényajtós megoldást választani, ha nem akarjuk, hogy bizonyos tárgyak előtérben legyenek. Ha megosztjuk hálószobánkat párunkkal úgy érdemes két szekrényt is választanunk, outlet áruházunkban több páros lehetőséget is kínálunk. Egyéni igényektől függ, hogy az éjjeliszekrény alacsonyabban, avagy magasabban helyezkedjen-e el mint az ágy maga.

img_9908.jpg

A gardróbszekrény

Termékeink közt gardróbszekrények széles skálája található, a legkülönbözőbb, speciális igényekre tervezett kialakításokkal tervezve. A gardrób megválasztásakor ismét a funkció a vezérlőfonal: ajtós-akasztós gardróbot szeretnénk, avagy a helytakarékosság jegyében tükörrel rendelkező tolóajtós megoldást, esetleg pusztán vállfás, vagy azon túl polcokkal, fiókokkal bővített szerkezeteket. Ezen felül a mozgathatóság is szempont lehet: rendelkezzen-e lábakkal, avagy közvetlenül érintkezzen a padló felületével. Sokunknak nincs lehetősége teljes gardróbszobát kialakítani, így szűkös keretek közt kell praktikus, mégis áttekinthető tárolást megvalósítani. Termékeink többféle kialakítással készülnek, melyekben mind egyszerűen és kényelmesen rendezheted el ruháit és kiegészítőit egyaránt.

 

Szekrényünk megválasztásakor fontos szempont a könnyű kezelhetőség is. Nápoly Gardróbunk változatos polcos, akasztós és fiókos elrendezésben készül, fiókmozgató mechanizmussal, mely teljes kihúzást biztosít, ugyanakkor megakadályozza a fiókok kiesését, ezáltal rendkívül biztonságos.

Személyes tárgyaid, irataid további tárolására hatékony megoldásként szolgálnak széles választékban elérhető komódjaink, a legkülönbözőbb színekben. 

beverlycanterbury-sonoma_1.jpg

Az íróasztal

Amennyiben hálószobánk dolgozószobaként is funkcionál, úgy érdemes íróasztallal vagy külön erre kialakított számítógépasztallal is felszerelnünk. 

img_9922.jpg

Hálószobánk berendezését érdemes úgy alakítanunk, hogy megőrizhető legyen elsődleges funkciója, vagyis a pihenés, mialatt a legpraktikusabb módokon csempészhetünk bele újabb és újabb tereket. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://outletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr7714045626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása