Outlet Bútor

A bútor webáruház

Így rendezzük be a nappalinkat

2018. július 18. 13:14 - OutletButor

Otthonunk egyik legfontosabb része a nappalink. Ez az a szoba ahol a család a legtöbb időt tölti együtt, és itt szoktuk a vendégeket is fogadni. Ezért nappalink bútorait körültekintően kell összeválogatnunk.

Tervezés

Első lépésként készítsünk tervet. Mérjük le a szoba szélességét és hosszát mérőszalaggal, hogy tudjuk mekkora szabad tér áll rendelkezésünkre. Érdemes rajzot készíteni, így felvázolhatjuk, hogyan tudjuk elrendezni majd új bútorainkat. Gondoljuk végig, milyen célokra szeretnénk majd nappalinkat használni, ennek megfelelően válogassuk össze lakberendezési tárgyainkat. Arra mindenképpen ügyeljünk, hogy a bútorok között legyen legalább 1 méter szabad hely. Nagyon fontos dolog az ajtók szélességének és magasságának lemérése, hogy a bútorok beférnek-e rajtuk. Sokan elfeledkeznek erről a fontos lépésről bútor vásárláskor. Csak akkor szembesülnek a problémával, mikor az új kanapét vagy szekrényt be akarják vinni a szobába és nem fér be.

Bútorválasztás

A legtöbb nappaliban ülőbútorok(kanapék, sarokok, Ualakuk, Ülőgarnitúrák), dohányzóasztal és szekrénysor található. Manapság már a variációk száma korlátlan, ami szobánk berendezési módját illeti. Ülőbútornak választhatunk egy komplett garnitúrát, egy kanapét, vagy egy sarokülőt is. A dohányzóasztal szinte minden nappaliban megtalálható. Dísztárgyaink, dolgaink tárolására vásárolhatunk egy kisebb, vagy nagyobb nappali szekrénysort. De akár néhány kisebb szekrényt, komódot és könyvespolcot is választhatunk. Szükségünk lehet egy TV állványra is, ha a szekrénysorunkon nincs a televízió elhelyezésére kialakított rész.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://outletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr2014045398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása