Outlet Bútor

A bútor webáruház

Az otthon üdvözlete: az előtér

2018. augusztus 15. 14:26 - OutletButor

Ahogyan az első benyomás emberi kapcsolatainkban is meghatározó, úgy otthonunkba belépve is jelképes, hogy milyen előtér fogad minket. Nem elhanyagolható az a gyakorlati szempont, miszerint minden reggelünk ebből a közegből indul, s egy hosszú nap után is ez üdvözöl elsőként. Nem beszélve vendégeinkről, akik számára az előszoba egyfajta előképként szolgál a teljes lakásra nézvést. Bevezet a többi szobába, épp ezért fontos szerepet játszik kezdeti hangulatuk, körérzetük kialakításában az, hogy elsőként milyen ingerek érik őket a küszöböt átlépve. Mindezek tekintetében tehát kulcsfontosságú ennek a térnek a helyes kialakítása, jelen bejegyzésünkben ehhez kívánunk ötleteket adni olvasóinknak.

img_9932.jpg

Az előszoba sokkal inkább praktikus célokat szolgál, az érkezés és távozás pontja, és nem az elidőzés helye, így akkor sincs értelme túlzsúfolnunk bútorokkal, ha tágas előszobát tudhatunk magunkénak. Érdemes takarékosan kihasználható, egyszerűen kezelhető garnitúrát választanunk, ahol a mindennap szükséges tárgyak előtérben lehetnek, és gyorsan hozzáférhetők egy reggeli rohanáskor. Ugyanakkor törekednünk kell a közlekedhetőségre, egy több fős vendégsereg fogadásakor kellemetlen lehet, ha cipőiket, kabátjaikat sem tudják rendesen levenni.

A helykihasználás egy klasszikus módja ha a cipősszekrényt a fogas alá helyezzük. Ez megoldható egy kétrészes, épp ezért harmonizáló garnitúrával is, kedvező árú Előszobafalaink közül számos színből választhat, megtalálva az előteréhez leginkább illeszkedőt. A terméknek előnye a beépített tükör, mely újabb felületet nyerhetünk ki a helyiségből. Az áttekinthetőség, és könnyű bútorozás érdekében érdemes visszafogott színeket választanunk ebbe a közegbe, kínálatunk ezen szűk keret legszélesebb tárházát igyekszik biztosítani. Mindig tartsuk szem előtt, hogy a tér adottságaihoz és használati gyakorlatához mérten válasszunk berendezést. 

img_9878.jpg

Az előszoba garnitúrák egy további aspektusát képviselik a további polcokkal, vagy akár beépített szekrénnyel ellátott konstrukciók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://outletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr6814045574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása