Outlet Bútor

A bútor webáruház

Textílbőr tisztítása

2018. június 27. 12:55 - OutletButor

Egy textilbőr kanapé vagy ülőgarnitúra nappalink és otthonunk dísze lehet.  Mégis vannak, akik nem mernek ilyen bútort választani. Első sorban azért, mert rosszat hallottak a textilbőrről, vagy korábban volt már ilyen ülőbútoruk, és nem voltak elégedettek az élettartamával. Persze ez utóbbi oka, hogy egyáltalán nem ápolták a kárpitot, vagy ha igen, akkor nem megfelelő módon.

Pedig a textilbőr ápolása igen egyszerű, csak sokszor nem tájékoztatják a vásárlókat róla, hogyan bánjanak új bútorukkal. Sajnos az interneten is számos rossz tanács található meg a textilbőr ápolásával kapcsolatban.

Tehát a textilbőr ápolása az alábbi módon történjen:

Kizárólag nedves pamut kendővel vagy a gyártóink által ajánlott és tesztelt Stoffinet márka néven futó textilbőr ápoló spray-el szabad csak kezelni a textilbőr bútorokat!

Itt megjegyeznénk, hogy semmilyen kapcsolatban nem állunk ezzel a márkával, csupán azért ajánljuk ezt a terméket, mert ez ki lett próbálva és ez biztosan nem okoz kárt a textilbőrben.

Egyéb vegyi anyagokkal, mint pl.: nedves törlő, baba popsi törlő, ablaktisztító, szappanos víz stb. szigorúan tilos kezelni az ülőbútorokat! Ha ilyen anyagokkal kárt teszünk a kárpitban, akkor nem érvényesíthető a garancia! Gyártóink bevizsgáltatják a bútorokat, melynek költsége 70 000 Ft, és ha bebizonyosodik, hogy nem megfelelően kezelték a textilbőrt, akkor a vizsgálat díja a vásárlót terheli!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://outletbutor.blog.hu/api/trackback/id/tr8514045368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása